EMED – Permanente Laser Ontharing

Bent u op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei?

E-med Laser biedt u een veilige, efficiënte en permanente oplossing.De markt wordt al jaren overspoeld door systemen voor ‘definitieve‘ haarverwijdering waarvan sommige methoden niet het gewenste resultaat opleverden. Na vele jaren van onderzoek en innovatie werd het principe van een diodelaser door ingenieurs geperfectioneerd tot een hoogtechnologische E-med Laser.

Wat zijn de voordelen?

Uitgevoerd door gediplomeerde verpleegkundigen die eerlijk en deskundig advies verlenen.

  • Behandeling uiterst hygiënisch en nauwkeurig
  • Gratis test op 3 verschillende zones, zonder enige aankoopverplichting
  • Fikse seizoenskortingen voor nieuwe én getrouwheidskortingen voor bestaande klanten
  • Continue gevoel van comfort: een zijdezachte, gladde huid waarbij ingegroeide haartjes, ontstekingen, jeuk en andere ongemakken definitief verleden tijd zijn
  • 100% garantie dat er met de nieuwe apparatuur gewerkt wordt
  • Kostprijs is gelijk aan of minder dan 60 waxbeurten gedurende 5 jaar

De precisie van E-med Laser

Door middel van compressie van het E-med Laserhandstuk plaatsen we de haarwortel do dicht mogelijk bij het huidoppervlak. De precieze laser in dit handstuk genereert een zeer gerichte lichtbundel van 808 nM die omgezet wordt in warmte dankzij het aanwezige kleurpigment (melanine) van het haartje. Deze warmte wordt volledig naar de haarwortel geleid en zorgt vervolgens voor permanente schade aan het haarzakje, waardoor er zich nooit meer een haartje kan ontwikkelen in dat haarzakje.

De wetenschap achter de behandelingen

Een haartje geleidt de warmte enkel in de anagene groeifase, want enkel in deze fase blijft het haartje in contact met de te nietigen haarwortel en haar haarzakje. Omdat niet alle haartjes tegelijkertijd in dezelfde groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes permanent te verwijderen.

De resultaten waar we naar streven

Het aantal behandelingen per zone is afhankelijk van persoon tot persoon. Gemiddeld kunnen we stellen dat er 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen. Sommige klanten hebben iets leer behandelingen nodig, terwijl heel wat klanten op minder behandelingen haarbrij zijn. Omwille van hormonale veranderingen in het lichaam is er soms na enkele jaren een opvolgingsbeurt nodig om enkele nieuwe haartjes opnieuw te verwijderen. Deze opvolgingsbeurt kan u aan 50% van de actuele prijs verkrijgen.

Voor uw eerste behandeling

  • Circa 6 tot 8 weken voor de eerste behandeling mag u niet epileren of harsen. U trekt hierbij de haarwortel uit en die is net nodig om te kunnen behandelen met de E-med Laser.
  • Vooraleer we de eerste behandelingen opstarten, moeten de haartjes een nauwkeurig beoordelen en de optimale instelling van de E-med Laser bepalen.
  • Vermijd zelfbruinen en zon(nebank) zolang mogelijk voor de eerste behandeling (min.3 weken). U verkrijgt een optimaal resultaat wanneer uw huid de eigen lichtste kleur vertoont. Tijdens de behandelingen is het afgeraden om te zonnen.
Terug naar het overzicht