Heb jij ook al wel eens aangevoeld dat ;
  • je je meer druk maakt in hoe de wereld nu loopt..
  • er meer en meer lichamelijke klachten ontstaan
  • je vaker toe bent aan rust en vakantie
  • je overprikkeld wordt langs alle kanten
  • er meer en burn-outs de bovenhand nemen

Wel, dat is normaal, want het zou zelfs abnormaal zijn als je dat niet voelt. Sterker nog… de overdrukte is zelfs ongezond voor de ideale stroming van je lichaam.. vandaar dat er ook zoveel mensen ziek worden..

Om niet in de mallemolen terecht te komen en te kiezen voor je eigen gezonde lichaam en leven, hebben wij Level Up Your Balance gemaakt ;

En dat je zowel voor jezelf kan toepassen, als voor anderen.

Ik vertel je even hoe jij dit zal ervaren ;

Naast het online programma Clarity Connection, krijg je 6 bijhorende afspraken

Afspraak 1 : Intake gesprek + problematiek overlopen

Hierbij bespreken we waar jouw lichaam momenteel op vastloopt en welke klachten je hierdoor zou kunnen gaan ervaren in de toekomst. Daarna ga je met al deze info naar huis om samen mét het home programma Clarity Connection de slag te gaan. Vermits je in het meest uitgebreide programma zit, mag je mij ten allen tijden oproepen met vragen over bepaalde blokkades en klachten gedurende heel het programma.

Afspraak 2 : Voetreflexologie behandeling :  1 --> 28 drukpunt

Tijdens deze voetreflexologie gaan we tijdens een zeer ontspannende tevens leerrijke behandeling meer kunnen vertellen over de disbalans rond je organen. Zowel hier werken we onderzoekend als behandelend.

 

Ochtend- en avondroutines( opdrachten ) voor het dagelijks dieper connecteren

Dankzij deze routines zal je een nieuwe manier ontdekken in omgang met jezelf, alsook je familie en kinderen. En tevens anderen waar je het nu momenteel wat moeilijker mee hebt. We geven jou routines & opdrachten die je toepassen tijdens het rijden naar je werk, tijdens het spelen of praten met overprikkelende kinderen en schoolsystemen, tijdens het wandelen ( met of zonder je hond ),….

Afspraak 3 : Voetreflexologie behandeling 29 --> 61 drukpunt

Tijdens deze behandeling gaan we dieper in op alle meridianen alsook organen die op hun manier een verband maken naar de ruggenwervels ( en pijnen daaromtrent ).

Afspraak 4 : Inner afspraak 

Tijdens deze afspraak gaan we dieper in op de blokkades op energetisch niveau. Balast, overdruk wordt ontladen van de chakra’s alsook zal er informatie gechanneld worden, die zich heeft opgestapeld in de chakra’s en auralagen.

Afspraak 5 : Breng iemand mee voetreflexologie behandeling 

Jij hebt de keuze wie je tijdens dit moment wil meenemen. Neem je graag je kind mee of partner? Super! Hierbij krijg je de kans om op de hoogte te zijn van haar/ zijn beladen drukpunten, zodat je in de toekomst  ( dankzij alle video’s van Clarity Connection  ) ook diegene ermee kan behandelen.

We ervaren van voorgaande Level’Uppers dat ze aan deze afspraak heel veel hebben, want vaak de naasten ook mee interesse wordt opgewekt!

 

Afspraak 6 : Graduate voetreflexologie behandeling

Nu ga je zelf tewerk op de ‘ Gerrit voet ‘ ( onze siliconen voet ) zodat je zelfverzekerd te werk kan gaan nadien op jezelf en je naasten. Je leert hier alle drukpunten die voor jou van toepassing zijn alsook de juiste druk uit te oefenen.

Bekijk Level up you balance op onze webshop

Bekijk Betalingstermijnen

Bekijk betalingstermijnen